Lounas

Bistron keittiössä on ilmastointiremontti ja Bistro on suljettuna 21.10.-31.10.
Avaamme pe 1.11 klo 16.00.
Lauantailounas tarjolla 2.11. 11.00-14.45
Arkilounaat alkaen ma 4.11.

Bistrolista

Bistron keittiössä on ilmastointiremontti ja Bistro on suljettuna 21.10.-31.10.
Avaamme pe 1.11 klo 16.00.
Lauantailounas tarjolla 2.11. 11.00-14.45
Arkilounaat alkaen ma 4.11.

PIENEEN NÄLKÄÄN

Patatas bravas ja aiolia 6,50e
Maalaisranskalaiset ja aioli 6,50e
Marinoituja kalamata oliiveja 4,50e
Valkosipulileipää 4,50e
Suolakurkkua ja smetanaa 4,50e
Halloumiranskalaisia ja passiongeeliä 7,50e

ALKUUN

SAMETTISTA MAA-ARTISOKKAKEITTOA (Ve, saatavilla gluteenittomana) 15€/18€
-sitrusöljyä

AURAJUUSTOLLA GRATINOITUJA ETANOITA (L) 15€/18€
-Leibomo Limbbun leipää

KARAMELLISOITUA PUNAJUURTA (L,G) 15€
-vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä

JOKIRAPU SKAGEN (M) (saatavilla gluteenittomana) 15€
– saaristolaisleipää

SAVUMUIKKUMOUSSE (L) 15€
-mummonkurkkua ja rapeaa ruisleipää

TARTAR 16€
-kotimaista naudan sisäfileetä, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä sieniä ja parmesaania

TAPASLAUTA 16€/32€
-valkosipulileipää, kalamata oliiveja, savumuikkuja, suolakurkkua, brie-juustoa, viikunaa ja A.O. Vuorisen leikkeleitä

PÄÄRUOKIA

PAISTETTUA LOHTA (L,G) 33€
-sitruuna-voikastiketta ja siikli -perunaa

PAISTETTUA VESIJÄRVEN KUHAA (L,G) 35€
-paahdettua kukkakaalia ja kanttarellikastiketta

INKIVÄÄRI-CHILI KANAVARTAITA (M,G) 29€
-patatas bravas-perunaa ja aiolia

HÄRÄN PIPPURIPIHVI (L,G) 39€
-härän sisäfilepihvi 180g, konjakki-kermakastiketta ja rosmariini-perunakakkua

PORONKÄRISTYSTÄ (L,G) 31€
-pottuvoita, puolukkaa ja Myrttisen suolakurkkua

PAISTETTUA KARITSAN SISÄFILEETÄ (L,G) 38€
-punaviinikastiketta ja pekoni-perunapaistosta

FRITEERATTUA TOFUA (Ve,G) 29€
-paahdettua kukkakaalia, punajuurihummusta ja pinjansiemeniä

TATTIRISOTTOA  (L,G) 24€
-paahdettua vuohenjuustoa (Saatavilla myös vegaanisena tofulla)

MALSKIN BURGER JA MAALAISRANSKALAISET (L) 23€
-Pulled pork, marinoitua punakaali, aioli, tomaattia, punasipulia ja Myrttisen suolakurkkua

JÄLKIRUOKA

CRÈME BRÚLÉE (L,G) 13€
-Tuloiselan marjatila marjoja

SUKLAAKAKKUA, (L,G) 13€
-Aprikoosigeeliä

MUSTAHERUKKA-PANNACOTTA, (L,G) 13€
-v
alkosuklaata 

OMENAJÄÄDYKE (Ve,G) 13€
-kauracrumblea ja vaniljamoussea 

JUUSTOLAUTANEN 13€
-päivän lisukkeilla

Viinit

VALKOVIINIT

Won Buhl, Organic Gutswein
Riesling, Saksa
11,50 16cl/ 52e plo

Laurenz V – Forbidden
Grüner Veltiner
Itävalta
11,80€ 16cl/ 54€ plo

Hastag
Sauvignon Blanc,
Italia
11,50€ 16cl/ 52€

Cantina Tollo Trebbiano
D´ Adruzzo
Trebbiano, Italia
11,50€ 16cl/ 52E plo

Roberto Sarotto Gavi
Gortese
Italia
12,50€ 16cl/57€ plo

PUNAVIINIT

Casa Relvas- Segredos
Syrah, Touriga Franca,
Alicante Bouschet, Portugali
12,50€ 16cl/ 57€

Cantina Tollo- Colle Secco ”Rubi”
Montepulciano 100%
12,50 16cl/ 57€ plo

Roberto Sarotto Barbaresco Riserva
Nebbiolo, Italia
64€ plo

KUOHUVAT

Soligo Prosecco
Italia
8,50€ 12cl/ 46€ plo

Segura Viudas Organic Cava
Espanja
8,20€ 12cl/ 46€ plo

Tosti- Asti Dolce
Moscato d’Asti 100%
Italia
8,20€ 12cl/ 46€ plo

Mionetto Prosecco Brut
Italia
14,00€ 20cl piccolo

Lanson Le Black Label
Champange
Ranska
85€ plo

ROSEVIINI/KUOHUVA

Baron De Ley- Rosado De Lágrima
Garnacha, Tempranillo,
Graciano
Espanja
11,50€ 16cl/ 52€ plo

Freixenet Italian Rosé
Sparkling Extra Dry
12,50€ 20cl Piccolo

English menu

SNACK MENU

Garlig bread 4,50€
Pickles, sour cream 4,50€
Halloumi fries and passion fruit gel 7,50€
Patatas bravas- potato and aioli 6,50€
Country fries and aioli 6,50€
Marinated Kalamata olives 4,50€

STARTERS

Velvety Jerusalem artichoke soup
and lemon oil (Ve,G)
15€/18€

Blue cheese gratinated Escargots in a pan
with bread from Leibomo Limbbu (L)
15€/18€

Cold smoked salmon Skagen, Waldorf salad,
egg and dill bread (L)
15€

Tartar from beef tenderloin,
horseradish mayonnaise,
pickled mushroomsand parmesan (L,G)
16€

Apple carpaccio, blue cheese, beetroot humus
and pinenuts (L,G)
15€

Fried soft shell crab, cucumber- fennel salad
and chili- lobster mayonnaise
15€

Tapas platters
Garlig bread, Kalamata olives, semi- dried tomatoes
pickles, sour cream, beetroot humus, Serrano ham
and daily cheeses
16/32

 

MAIN COURSES

Fried trout, chanterelle sauce
and potatoes with dill butter(L,G)
32€

Fried Pike-perch from lake Vesijärvi, roasted cauliflower,
and saffon- butter sauce (L,G)
34€

Ginger- chili marinated chicken skewers,
Patatas Bravas- potatoes
and aioli (D,G)
29€

Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac- cream sauce
and rosemary potato cake (L,G)
39€

Fried pheasant breast, bacon- potato frying
and red wine sauce (L,G)
38€

Fried tofu, roasted cauliflower, beetroot humus
and pinenuts (Ve,G)
28€

Roasted goat cheese
and tomato- basil risotto (L,G)
(also available vegan version)
24€

Malskis Burger and country fries (L)
-pulled pork, marinated red cabbage, aioli, tomato,
red onion and pickles
23€

DESSERT

Créme brûlée with berries from Tuloisela berry farm (L,G)
13,00€

Chocolate fondant and whipped mascarpone (L,G)
13,00€

Apple parfait and Vanilla mousse (Ve,G)
13,00€

Blackcurrant panna cotta and white chocolate (L,G)
13,00€

Cheese plate with daily side dishes
13,00€

 

HARVESTER MENU

Apple carpaccio, blue cheese,
beetroot humus and pinenuts (L,G)

Fried pheasant breast, red wine sauce
and bacon- potato frying (L,G)


Blackcurrant pannacotta
with whitechocolate (L,G)

62€

 

MATTSSON MENU

Tartar from beef tenderloin,
horseradish mayonnaise,
pickled mushrooms and parmesan (L,G)

Fried trout, chanterelle sauce,
and potato with dill butter (L,G)

Crémebrûlée and
berries from Tuloisela berry farm (L,G)

60€

 

HENRIK MENU

Cold smoked salmon Skagen, Waldorf salad,
egg and dill bred (L)

Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac-cream sauce
and rosemary-potato cake (L,G)

Chocolatefondant
and foamed mascarpone (L,G)

65€

 

MAX MENU

Velvety Jerusalem artichoke soup
and lemon oil (Ve,G)

Fried tofu, roasted cauliflower,
beetroot humus and pinenuts (Ve,G)

Apple parfait
and vanillamousse (Ve,G)

55€

MUSEOPAKETIT RYHMILLE

Nauti Malvan taiteesta
ja Ravintola Malskin Bistron herkuista.
Ryhmäkoko min. 15 hlö
Varattavissa ke-la klo 14.00-20.00

Kulttuuria ja kuohuvaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi kuohuviiniä ja makea leivonnainen

Taidetta ja suolapalaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi viiniä ja suolainen piiras

Taideillallinen 49e/hlö
Museon pääsylippu, lämmin ruoka-annos (liha/kala tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka

Sitovat varaukset ja erikoisruokavaliot viimeistään 14 vrk ennen: myynti@malski.fi

Murhaillallinen 16.11.2024

Vietä hyytävän herkullinen pikkujouluilta
Sammiosalissa pe 15.11.2024 tai la 16.11.2024
Uppoudu sarjamurhaajan sielunmaisemaan
ja ratkaise Pirunnyrkin arvoitus buffet-illallisen lomassa.

ALKURUOKAPÖYTÄ
Viherversosalaattia
ja puolukkavinaigrettea (M,G)
Maalaisperunasalaattia (M,G)
Hunaja paahdettuja punajuuria
ja vuohenjuustoa (L,G)
Waldorfinsalaattia (L,G sis. pähkinää)
Metsäsienisalaattia (L,G)
Silliä ja silakkaa (M,G)
Katajanmarja graavilohta (M,G)
Salpausselän kalan lämminsavulohta (M,G)
Basilikamarinoitua Jyväbroilerinrintaa (M,G)
Leipomo Limbbun leipää,
voita ja levitettä

PÄÄRUOKA
Paistettua lohta ja voi-fenkolikastiketta (L,G)
Ylikypsää häränrintaa ja piparjuurikastiketta (L,G)
Säräjuureksia (L,G)

JÄLKIRUOKA
Suklaabrownie ja glögipäärynää (L,G)

Perjantai on myyty loppuun.
Lauantaille liput myynnissä nyt!
Murhamysteeri Pirunnyrkki | Osta lippu helposti | Tiketti

Ryhmät ja yritykset myynti@malski.fi
Lisää tietoa tapahtumasta www.murhamysteeri.com

Isänpäivä

ISÄNPÄIVÄ 10.11.2024
klo 11.00-13.00/13.30-15.30/ 16.00-18.00

ALKURUOKAPÖYTÄ

Viherversosalaattia
ja sinappidressing (M,G)
Maalaisperunasalaattia (M,G)
Pikkelöityjä Kasviksia (M,G)
Metsäsienisalaattia (L,G)
Waldorfinsalaattia (L,G sis. pähkinää)
Caesarsalaattia (M,G)
Silliä ja silakkaa (M,G)
Mustikka graavilohta (M,G)
Salpausselän kalan lämminsavulohta (M,G)
Poromoussea (L,G)
Jyväbroilerinrintaa ja Salsa verdeä (M,G)
A.O Vuorisen leikkeleitä (L,G)
Leipomo Limbbun leipää,
voita ja levitettä

PÄÄRUOKA

Paistettua lohta, kantarellikastiketta
ja dijonperunapyre (L,G)
tai
Härän ulkofilepihvi, Portviinikastiketta
ja yrttilohkoperunaa (L,G)
tai
Paistettua vuohenjuustoa
ja Tattirisottoa (L,G)
(saatavana myös vegaanisena)

LAPSILLE PÄÄRUUAKSI

Lehtipihvi, ranskalaiset
ja kurkkumajoneesi (L,G)

Paistettua lohta, Siikli-perunaa
ja remouladekastiketta (L,G)

JÄLKIRUOKA

Jälkiruokapöytä
Kahvi/Tee

53€/hlö,
lapset 0-3 vuotiaat ilmainen,
4-7 vuotiaat 13€,
8-12 vuotiaat 19€