PIENEEN NÄLKÄÄN
Patatas bravas ja aiolia 6,50e
Maalaisranskalaiset ja aioli 6,50e
Marinoituja kalamata oliiveja 4,50e
Valkosipulileipää 4,50e
Suolakurkkua ja smetanaa 4,50e
Halloumiranskalaisia ja passiongeeliä 7,50eALKUUN
SAMETTISTA MAA-ARTISOKKAKEITTOA (Ve, saatavilla gluteenittomana) 15€/18€
-sitrusöljyäAURAJUUSTOLLA GRATINOITUJA ETANOITA (L) 15€/18€
-Leibomo Limbbun leipääKARAMELLISOITUA PUNAJUURTA (L,G) 15€
-vuohenjuustoa ja pinjansiemeniäJOKIRAPU SKAGEN (M) (saatavilla gluteenittomana) 15€
– saaristolaisleipääSAVUMUIKKUMOUSSE (L) 15€
-mummonkurkkua ja rapeaa ruisleipääTARTAR 16€
-kotimaista naudan sisäfileetä, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä sieniä ja parmesaaniaTAPASLAUTA 16€/32€
-valkosipulileipää, kalamata oliiveja, savumuikkuja, suolakurkkua, brie-juustoa, viikunaa ja A.O. Vuorisen leikkeleitäPÄÄRUOKIA
PAISTETTUA LOHTA (L,G) 33€
-sitruuna-voikastiketta ja siikli -perunaaPAISTETTUA VESIJÄRVEN KUHAA (L,G) 35€
-paahdettua kukkakaalia ja kanttarellikastikettaINKIVÄÄRI-CHILI KANAVARTAITA (M,G) 29€
-patatas bravas-perunaa ja aioliaHÄRÄN PIPPURIPIHVI (L,G) 39€
-härän sisäfilepihvi 180g, konjakki-kermakastiketta ja rosmariini-perunakakkuaPORONKÄRISTYSTÄ (L,G) 31€
-pottuvoita, puolukkaa ja Myrttisen suolakurkkuaPAISTETTUA KARITSAN SISÄFILEETÄ (L,G) 38€
-punaviinikastiketta ja pekoni-perunapaistostaFRITEERATTUA TOFUA (Ve,G) 29€
-paahdettua kukkakaalia, punajuurihummusta ja pinjansiemeniäTATTIRISOTTOA (L,G) 24€
-paahdettua vuohenjuustoa (Saatavilla myös vegaanisena tofulla)MALSKIN BURGER JA MAALAISRANSKALAISET (L) 23€
-100% naudalihapihvi, cheddaria, pippuri- dijon majoneesia, tomaattia, punasipulia ja Myrttisen suolakurkkuaJÄLKIRUOKA
CRÈME BRÚLÉE (L,G) 13€
-Tuloiselan marjatila marjojaSUKLAAKAKKUA, (L,G) 13€
-AprikoosigeeliäMUSTAHERUKKA-PANNACOTTA, (L,G) 13€
-valkosuklaataOMENAJÄÄDYKE (Ve,G) 13€
-kauracrumblea ja vaniljamousseaJUUSTOLAUTANEN 13€
Segredos de São Miguel
Antão Vaz / Arinto, Fernão Pires / Verdelho
Portugali
9,60 € 16cl / 42,00 € plo
Laurenz V – Forbidden
Grüner Veltiner, Itävalta
11,80€ 16cl/ 54€ plo
Hastag
Sauvignon Blanc, Italia
11,50€ 16cl/ 52€
Peter Lehmann Portrait Riesling
Riesling
Australia
12,50€ 16cl/57€ plo
Roberto Sarotto Gavi
Gortese
Italia
12,50€ 16cl/57€ plo
Segredos de São Miguel
Alicante / Bouschet / Aragonez / Touriga Nacional / Trincadeira
Portugali
9,60 € 16cl / 42,00 € plo
9 Lives Reserve
Cabernet Sauvignon 95%, Syrah 5%
Chile
11,50€ 16cl/ 52€ plo
Aroa Jauna Organic
Cabernet Sauvignon 40%, Garnacha 40%, Merlot 20%
Espanja
11,80 16cl/ 54€ plo
Roberto Sarotto Barbaresco Riserva
Nebbiolo, Italia
12,50€ 16cl/57€ plo
Peter Lehmann The Barossan Shiraz
Shiraz
Australia, Barossa Valley
12,50€ 16cl/57€ plo
Soligo Prosecco
Italia
8,50€ 12cl/ 46€ plo
Segura Viudas Organic Cava
Espanja
46€ plo
Tosti- Asti Dolce
Moscato d’Asti 100%
Italia
8,20€ 12cl/ 46€ plo
Mionetto Prosecco Brut
Italia
14,00€ 20cl piccolo
Lanson Le Black Label
Champange
Ranska
85€ plo
Baron De Ley- Rosado De Lágrima
Garnacha, Tempranillo,
Graciano
Espanja
11,50€ 16cl/ 52€ plo
Garlig bread 4,50€
Pickles and sour cream 4,50€
Halloumi fries and passion fruit gel 7,50€
Patatas bravas- potato and aioli 6,50€
Country fries and aioli 6,50€
Marinated Kalamata olives 4,50€
Velvety Jerusalem artichoke soup
and lemon oil (Ve, available as Gluten free)
15€/18€
Blue cheese gratinated Escargots in a pan
with bread from Leibomo Limbbu
(L, available as gluten free)
15€/18€
Crayfish Skagen
and Finnis Archipelago bread
(L, available as Gluten free)
15€
Tartar from beef tenderloin,
horseradish mayonnaise,
pickled mushrooms and parmesan (L,G)
16€
Caramelized beetroot, goat cheese,
and pinenuts (L,G)
15€
Smoked vendace mousse, pickled cucumber
and crispy rye bread
(L, available as Gluten free)
15€
Tapas platters
Garlig bread, Kalamata olives,
smoked vendace, brie cheese,
fig and cold cuts from A.O.Vuorinen
16€/32€
Fried salmon, lemon- butter sauce
and Siikli- potatoes (L,G)
33€
Fried Pike-perch from lake Vesijärvi, roasted cauliflower,
and chanterelle sauce (L,G)
35€
Ginger- chili marinated chicken skewers,
Patatas Bravas- potatoes
and aioli (D,G)
29€
Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac- cream sauce
and rosemary potato cake (L,G)
39€
Sautéed reindeer, potato puree,
lingonberry and pickles (L,G)
31€
Fried tofu, roasted cauliflower,
beetroot humus and pinenuts (Ve,G)
29€
Roasted goat cheese
and bolete risotto (L,G)
(also available vegan version)
24€
Malskis Burger and country fries (L)
– 100% groud beef, cheddar, tomato,
pepper-dijon mayo, red onion and pickles
23€
Fried tenderloin from a lamb,
bacon- potato frying
and red wine sauce (L,G)
38€
Créme brûlée with berries from Tuloisela berry farm (L,G)
13,00€
Chocolate cake and apricot gel (L,G)
13,00€
Apple parfait and Vanilla mousse (Ve,G)
13,00€
Blackcurrant panna cotta
and white chocolate (L,G)
13,00€
Cheese plate with daily side dishes
13,00€
Smoked Vendace, pickled cucumber
and crispy rye bread
(L, available as Gluten free)
Fried tenderloin from a lamb,
red wine sauce and bacon- potato frying (L,G)
Blackcurrant pannacotta
with white chocolate (L,G)
62€
Tartar from beef tenderloin,
horseradish mayonnaise,
pickled mushrooms and parmesan (L,G)
Fried salmon, lemon- butter sauce,
and Siikli- potato (L,G)
Crémebrûlée and
berries from Tuloisela berry farm (L,G)
60€
Crayfish Skagen, Finnis archipelago bred
(L, available as gluten free)
Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac-cream sauce
and rosemary-potato cake (L,G)
Chocolate cake
and apricot gel (L,G)
65€
Velvety Jerusalem artichoke soup
and lemon oil (Ve, available as Gluten free)
Fried tofu, roasted cauliflower,
beetroot humus and pinenuts (Ve,G)
Apple parfait
and vanillamousse (Ve,G)
55€
Kulttuuria ja kuohuvaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi kuohuviiniä ja makea leivonnainen
Taidetta ja suolapalaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi viiniä ja suolainen piiras
Taideillallinen 49e/hlö
Museon pääsylippu, lämmin ruoka-annos (liha/kala tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka
Sitovat varaukset ja erikoisruokavaliot viimeistään 14 vrk ennen: myynti@malski.fi
Alkuruokapöytä
Viherversosalaattia ja puolukkavinegretteä
Paahdettu kurpitsa-granaattiomenasalaatti
Rosollia ja punajuurikermaa
Metsäsienisalaattia
Waldorfinsalaattia
Silliä ja silakkaa
Terva-graavilohta ja hovimestarinkastiketta
Salpausselän Kalan lämminsavulohta ja tillikermaviiliä
Yrttimarinoitua maalaiskananrintaa
Härän paahtopaistia ja cumberlandinkastiketta
Kinkkua ja konjakkisinappia
Keitettyjä perunoita
Pääruoka pöytiin tarjoiltuna
Paistettua lohta,
sahrami- voikastiketta ja tilliperunaa (L,G)
tai
Grillattu naudan ulkofilepihvi,
salmiakki punaviinikastiketta ja paahdettuja juureksia (L,G)
tai
Friteerattua halloumia
ja kanttarellirisottoa (L,G)
saatavilla vegaanisena
Jälkiruokapöytä