Lounas

LOUNAS MA-PE KLO 10.30-14.00
LOUNAS 14,00€ SENIORILOUNAS 13,00€
LAUANTAINLOUNAS 11.00-14.45, 22,00€
KAIKKIIN LOUNASANNOKSIIMME KUULUU RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ SEKÄ KAHVI/TEE 

MAANANTAI 8.12.

Paistettua lohta, siikli-perunaa
ja tilli- kermaviiliä (L,G)
Paistettua tofua, passion-kookoskastiketta
ja vihannesriisiä (Ve,G)

TIISTAI 9.12.

Pippurihärkää ja perunamuusia (L,G)
Vuohenjuustopastaa (L)

KESKIVIIKKO 10.12.

Grillattua Broilerinrintaa,
paahdettua paprikakastiketta ja syysjuureksia (L,G)
Metsäsienirisottoa (L,G)

TORSTAI 11.12.

Fish and chips (L)
Caponata tofulla (Ve,G)

PERJANTAI 12.12.

Lämmin kanaleipä,
paholaisenhilloa ja maalaisranskalaiset (L)
Paistettua Halloumia ja sitrus-kaalisalaattia (L,G)

LAUANTAI 13.12.

Vuohenjuustobroileria,
bataattilohkoja ja tzatzikia (L,G)
Grillattua tofua,
kookoscurrya ja vihannesriisiä (Ve,G)

JOULULOUNAS 38€

Paahdettua lohta, fenkoli-voikastiketta
ja lehtikaaliperunaa L,G
tai
Grillattua härän ulkofileetä, lakritsipunaviinikastiketta, rosmariiniperunaa (L,G)
tai
Punajuuririsottoa ja fetamoussea L,G

JÄLKIRUOKA
Puolukka- panna cotta ja suolakinuskia L,G

Hyväksytyt maksutavat:
-Käteinen
-Pankki- ja luottokortit
-E-passi
-Edenred lounasseteli
-Smartum mobiili

Bistrolista

ALKURUOKA

SAMETTISTA MUSTAJUURIKEITTOA 15/18€
– lipstikkaöljyä & Leibomo Limbbun leipää
(Ve, saatavilla gluteenittomana)

AURAJUUSTOETANAT 15/18€
-Aurajuustolla gratinoituja etanoita & Leibomo Limbbun leipää
(L, saatavilla gluteenittomana)

TATTI JULIENNE 15€
– rosmariinileipää
(L, saatavilla gluteenittomana)

JOKIRAPUSKAGEN 15€
-muikunmätiä, mummonkurkkua & saaristolaisleipää
(M, saatavilla gluteenittomana)

KYLMÄSAVULOHI CARPACCIO 15€
-aiolia, rucolaa & parmesaania (L,G)

TARTAR 16€
-tartar kotimaisesta naudan sisäfileestä, piparjuurimajoneesia, pikkelöityjä sieniä & parmesaania (L,G)

RIIMIHÄRKÄ 15€
-riimihärkää, pecorino- rakuuna aiolia, rucolaa & retikkaa (L,G)

TAPASLAUTA 16€/32€
Jokirapuskagenia, kylmäsavulohta, mummonkurkkua, Brie-juustoa, Serranonkinkkua, viikunahilloa, suolakurkkua & valkosipulileipää

PIENEEN NÄLKÄÄN

Valkosipulileipää 4,50€
Friteerattua tofua ja chiliaiolia 4,50€
Halloumiranskalaiset ja passiongeeliä 7,50€
Marinoituja kalamata- oliiveja 4,50€
Maalaisranskalaiset ja aioli 6,50€

 

PÄÄRUOKA

PÄÄRUOKA

PAISTETTUA KUHAA 35€
paahdettuja timjami-juureksia & sahramivoikastiketta  (L,G)

PAAHDETTUA LOHTA 32€
tillivoiperunaa & sitruunaruohokastiketta (L,G)

PIPPURIPIHVI 42€
-härän sisäfile 180g, konjakki-kermakastiketta & rosmariini-perunakakkua (L,G)

AURAJUUSTOLLA KUORRUTETTUA BROILERINRINTAA 29€
mustaherukka- punaviinikastiketta & paahdettuja timjami-juureksia (L,G)

GRILLATTU HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI 37€
-maustevoita rapeasta chilistä, jokirapuja, sydänsalaattia, Caesarkastiketta & parmesaania (L,G)

GRILLATTUA KARITSAN SISÄFILEETÄ 38€
-kermaista pekonikastiketta, paistettua perunaa & sipulia
(L,G)

TATTIRISOTTO 25€
-paistettua vuohenjuustoa (L,G)
(Saatavilla myös vegaanisena tofulla) 

PUNAJUURI-SAVUTOFUPIHVI 29€
 -chimichurri-jogurttia, paahdettua sydänsalaattia & kukkakaalia (Ve,G)

MALSKIN BURGER 24€
-maalaisranskalaiset, 100% naudanlihapihvi, cheddaria, pippuri-dijon majoneesia, tomaattia, punasipulia & Myrttisen suolakurkkua
(saatavilla Gluteenittomana ja vegaanisena)

JÄLKIRUOKA

 CRÉME BRÛLÉE 13€
talviomenaa (L,G)

BROOKIÉ 13€ 
-vaniljajäätelöä & mansikkahilloketta (Ve,G)

SUKLAATA, SUKLAATA! 13€
-suklaakakkua, valkosuklaamoussea,
Tuloiselan marjatilan marjoja

MUSTIKKA-PANNA COTTA 13€
-crême pâtissiére (L,G)

JUUSTOLAUTANEN 13€
-päivän lisukkeilla

Viinit

VALKOVIINIT

Parés Baltà Blanc de Pacs
Xarel.lo Parellada Macabeo
Espanja
9,60 € 16cl / 45,00€ plo

Roberto Sarotto Gavi
Gortese
Italia
11,20€ 16cl/52€ plo

Cantina Tollo Trebbiano
D´ Adruzzo
Trebbiano, Italia
11,80€ 16cl/ 55€ plo

Insight Single Vineyard
Sauvignon Blanc
Uusi-Seelanti
11,80€ 16cl/ 55€ plo

Peter Lehmann Portrait Riesling
Riesling
Australia
12,80€ 16cl/60€ plo

PUNAVIINIT

Parés Baltà Mas Petit
Cabernet Sauvignon Garnacha
Espanja
9,60 € 16cl / 45,00€ plo

Roberto Sarotto Barbera D’Alba
Barbera d’Alba,
Italia
11,20€ 16cl/ 52€

Cantina Tollo Rubi
Montepulciano
Italia
11,80€ 16cl/ 55€

Maison Bouey Bleu Roi
Merlot 80% Cabernet Franc 20%
Ranska
11,80 16cl/ 55€ plo

Peter Lehmann The Barossan Shiraz
Shiraz
Australia, Barossa Valley
12,80€ 16cl/60€ plo

KUOHUVAT

Soligo Prosecco
Italia
46€ plo

Segura Viudas Organic Cava
Espanja
8,50€ 46€ plo

Mionetto Prosecco Brut
Italia
14,00€ 20cl piccolo

Lanson Le Black Label
Champange
Ranska
85€ plo

ROSEVIINI/KUOHUVA

Barton &Guestier
Tourmaline Cótes de Provence
Grenache Noir 50%, Cinsault 30%, Syrah 20%
Ranska
11,50€ 16cl/ 52€ plo

English menu

HARVESTER MENU 64€

Cold smoked salmon carpaccio, aioli,
arugula and parmesan (L,G)

Grilled lamb,
creamy bacon sauce and fried potatoes and onion (L,G)

Blueberry- panna cotta
with créme pâtissiére (L,G)

MATTSSON MENU 58€

Salted beef, pecorino- tarragon aioli, arugula and radish (L,G)

Fried Salmon, dill-butter potatoes,
lemongrass sauce (L,G)

Créme brûlée and Winter apple (L,G)

HENRIK MENU 67€

Cold smoked salmon Skagen, Vendace roe,
pickled cucumber and Finnis Archipelago bred (D)

Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac-cream sauce
and rosemary-potato cake (L,G)

Chocolate, Chocolate
-Chocolate Brownie,
White Chocolate mousse and berries from Tuloisela Berry farm (G)

MAX MENU 55€

Velvety Black Salsify soup, lovage oil
and bread from bakery Leibomo Limbbu (Ve)
(available as gluten free)

Beetroot- tofu patty, roasted heart lettuce,
Chimichurri Yoghurt and Cauliflower (Ve,G)

Brookie,
Vanilla Ice Cream and Strawberry compote (Ve,G)

STARTERS

Velvety Black Salsify soup,lemon oil
and bread from Leibomo Limbbu- Bakery (Ve)
(available as Gluten free)
15€/18€

Blue cheese gratinated Escargots in a pan
with bread from Leibomo Limbbu (L)
(available ad Gluten free)
15€/18€

Crayfish Skagen, Vendace roe,
pickled cucumber and Finnish Arcipelago bread (D)
15€

Salted beef, pecorino- tarragon aioli,
arugula and radish
15€

Tartar from beef tenderloin,
horseradish mayonnaise,
pickled mushroomsand parmesan (L,G)
16€

Cold smoked Salmon carpaccio, aioli, arugula
and parmesan (L,G)
15€

Bolete Mushroom Julienne
and Rosemary bread
15€

Tapas platter
-Crayfish Skagen, Cold smoke Salmon,
pickled cucumber, garlig bread, Serrano ham, Brie,
Fig jam and pickles and daily cheeses
16€/32€

SNACKS

Country fries and aioli 6,50€
Marinated Kalamata olives 4,50€
Garlig bread 4,50€
Fried tofu and chili aioli 4,50€
Halloumi fries and passion fruit gel 7,50€

MAIN COURSES

Fried Pike-perch from lake Vesijärvi, thyme root vegetables,
and saffron- butter sauce (L,G)
35€

Fried Salmon, dill-butter potatoes,
lemongrass sauce (L,G)
32€

Blue Cheese au gratin Chicken, blackcurrant- red wine sauce,
thyme root vegetables (L,G)
29€

Pepper steak from beef tenderloin 180g,
cognac- cream sauce
and rosemary potato cake (L,G)
42€

Grilled Steak from beef tenderloin, crayfish,
chili flavored butter, heart lettuce
Caesar sauce and parmesan (L,G)
37€

Grilled lamb, creamy bacon sauce
and fried potatoes and onion
(L, G)
38€

Beetroot- tofu patty, roasted heart lettuce,
Chimichurri Yogurt and Cauliflower (Ve,G)
29€

Roasted goat cheese
and bolete mushroom risotto (L,G)
(also available vegan version)
25€

Malskis Burger and country fries
100% ground beef, cheddar cheese, pepper- dijon mayonnaise,
tomato, red onion and pickles
24€

DESSERTS

Créme brûlée
-winter apple (L,G)
13,00€

Chocolate, Chocolate (G)
-Chocolate brownie, white chocolate mousse and berries
13,00€

Brookie, Vanilla ice cream
and Strawberry compote (Ve,G)
13,00€

Blueberry- panna cotta
and Crême pâtissiére (L,G)
13,00€

Cheese plate with daily side dishes
13,00€

MUSEOPAKETIT RYHMILLE

Nauti Malvan taiteesta
ja Ravintola Malskin Bistron herkuista.
Ryhmäkoko min. 15 hlö
Varattavissa ke-la klo 14.00-20.00

Kulttuuria ja kuohuvaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi kuohuviiniä ja makea leivonnainen

Taidetta ja suolapalaa 29e/hlö
Museon pääsylippu, lasi viiniä ja suolainen piiras

Taideillallinen 49e/hlö
Museon pääsylippu, lämmin ruoka-annos (liha/kala tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka

Sitovat varaukset ja erikoisruokavaliot viimeistään 14 vrk ennen: myynti@malski.fi

CLUBY KANTA-ASIAKASEDUT

Liity nyt ravintolamme kanta-asiakkaaksi ja nauti mahtavista eduista.

Liittymisetuna 20% -alennus pääruuasta.
Talon viini 30€ /plo
Lapin Kulta Pure 0,33l 5€
Mocktail 5€

Edut ovat henkilökohtaisia.

Lataa puhelimeesi Cluby ja nauti jäseneduista
Lataa Google Play -kaupasta
Lataa Apple -storesta

Joululounas 8.12-19.12.2025

MALSKIN BISTRON JOULULOUNAS KELLO 10.30-14.00

Joululounas sisältää jouluisen salaattipöydän,
valitsemasi pääruoka-annoksen pöytiin tarjoiltuna,
sekä jälkiruuan, kahvin tai teen.

VIIKKO 50

JOULUINEN SALAATTIPÖYTÄ
Raikasta vihersalaattia M,G
Tuoretta tomaattia ja kurkkua M,G
Perinteistä rosollia ja punajuurikastiketta L,G
Paahdettua kurpitsaa leipäjuuston kera L,G
Granaattiomenalla höystetty sitrussalaatti M,G
Metsäsienisalaattia L,G
Tillillä maustettua perunasalaattia L,G
Silli- ja silakkavalikoimaa M,G
Savulohisalaattia L

PÄÄRUOKA
Paahdettua lohta, fenkoli-voikastiketta ja lehtikaaliperunaa L,G
tai
Grillattua härän ulkofileetä, lakritsipunaviinikastiketta, L,G rosmariiniperunaa
tai
Punajuuririsottoa ja fetamoussea  L,G

JÄLKIRUOKA
Puolukka- panna cotta ja suolakinuskia L,G

Hinta 38€

VIIKKO 51

JOULUINEN SALAATTIPÖYTÄ
Raikasta vihersalaattia M,G
Tuoretta tomaattia ja kurkkua M,G
Perinteistä rosollia ja punajuurikastiketta L,G
Paahdettua kurpitsaa leipäjuuston kera L,G
Granaattiomenalla höystetty sitrussalaatti M,G
Metsäsienisalaattia L,G
Tillillä maustettua perunasalaattia L,G
Silli- ja silakkavalikoimaa M,G
Savulohisalaattia L

PÄÄRUOKA
Paistettua lohta, sahramivoikastiketta ja tilliperunaa L,G
tai
Ylikypsää härän niskaa, piparjuuripaistikastiketta ja paahdettuja uunijuureksia L,G
tai
Porkkanarisottoa ja paistettua vuohenjuustoa L,G

JÄLKIRUOKA
Piparkakkubrownie ja jouluomenaa L,G

38€