Tervetuloa Malskin Bistroon – Nauti ainutlaatuisista mauista ja tunnelmasta

Koe ainutlaatuinen makumatka

Oletko valmis kokemaan jotakin uutta ja jännittävää? Malskin Bistro tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä historiallisessa ympäristössä. Keittiömme loihtii päivittäin herkullisia lounaita, jotka ovat saaneet inspiraationsa niin paikallisista perinteistä kuin kansainvälisistä tuulista. Illallisen aikaan menumme laajenee entisestään, ja voit nauttia kauden parhaista raaka-aineista valmistetuista annoksista.

Brunssimme puolestaan ovat kaupungin puhutuimpia tapahtumia – ja syystäkin! Tarjoamme monipuolisen valikoiman suolaisia ja makeita herkkuja, jotka tyydyttävät kaikenlaiset makumieltymykset. Olipa kyseessä sitten rento sunnuntaiaamu ystävien kesken tai erityinen juhlahetki, brunsseillamme aloitat päiväsi taatusti tyylillä.

Ruokaelämyksiä historiallisessa miljöössä

Malskin Bistron sijainti on itsessään osa elämystä. Entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistön uumenissa sijaitseva ravintolamme yhdistää menneen ajan teollisen karisman nykyaikaiseen ravintolakulttuuriin. Tämä ainutlaatuinen ympäristö luo täydellisen taustan niin arjen lounashetkille kuin illanvietoillekin. Tiloissamme voit tuntea historian havinan samalla, kun nautit laadukkaista ravintolapalveluistamme.

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan paitsi herkullisesta ruoasta, myös kiinteistön kulttuuritarjonnasta. Läheinen Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ja Kahiwan kahvila ja paahtimo tarjoavat loistavia mahdollisuuksia yhdistää vierailuusi taide- ja kahvielämykset. Uskomme, että ruoka ja kulttuuri kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kun siis etsit paikkaa, jossa voit nauttia laadukkaasta ruoasta ja palvelusta, Malskin Bistro on varma valinta. Tule yksin tai tuo mukana isompi seurue – olemme täällä sinua varten! Varaa pöytä ja koe Malskin Bistron ainutlaatuinen tunnelma jo tänään.