Ravintola Lahti: Malskin Bistro herkuttelee

Kulinarinen elämys historiallisessa ympäristössä

Lahti tunnetaan monipuolisista ravintolakokemuksistaan, ja erityisesti historialliset miljööt ovat nostaneet päätään kaupungin gastronomisella kartalla. Malskin Bistro on yksi näistä helmistä, joka tarjoilee makuelämyksiä entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä. Tämä ainutlaatuinen ympäristö luo puitteet unohtumattomille aterioille, olipa kyseessä sitten lounas, brunssi tai illallinen.

Ravintolan sijainti Malskin kiinteistössä tuo lisäarvoa vierailulle, sillä saman katon alta löytyy myös muita kulttuurin ja taiteen toimijoita. Voit yhdistää herkutteluhetken vaikkapa vierailuun Lahden visuaalisten taiteiden museossa tai nauttia kahvilakulttuurista Kahiwan kahvilassa ja paahtimossa. Malskin Bistro on enemmän kuin ravintola – se on kokonaisvaltainen elämys.

Malskin Bistron tarjonta

Malskin Bistron menu on suunniteltu huolella ja se kattaa herkulliset vaihtoehdot niin arkeen kuin juhlaan. Lounasaikaan tarjolla on kausittain vaihtuvia makuja, jotka tyydyttävät niin kevyemmän salaatin ystävät kuin tuhdin lounaan ystävät. Brunssipöytä taas on katettu viikonloppuisin runsaudella, joka houkuttelee herkuttelemaan pitkän kaavan mukaan.

Illallisaikaan Malskin Bistro muuntautuu tunnelmalliseksi illallisravintolaksi, jossa voit nauttia monipuolisista annoksista ja laadukkaista juomista. Olitpa liikkeellä yksin tai isommalla porukalla, Malskin Bistro tarjoaa puitteet onnistuneeseen illanviettoon. Yritystilaisuudet ja muut juhlat onnistuvat myös Bistron tiloissa, jossa palvelu ja ympäristö luovat ihanteelliset olosuhteet tapahtumalle.

Paikallista makua ja vastuullisuutta

Malskin Bistron keittiössä suositaan paikallisia raaka-aineita ja sesongin parhaita antimia. Tämä ei ainoastaan takaa tuoreuden ja laadun, vaan myös tukee lähialueen tuottajia ja kestävää kehitystä. Ravintolan filosofiaan kuuluu vahvasti vastuullisuus, mikä näkyy niin ruokalistan suunnittelussa kuin toiminnan muissakin osa-alueissa.

Kun etsit ravintolaa Lahdessa, joka tarjoaa paitsi herkullista ruokaa, myös miellyttävän ympäristön ja vastuullisen toimintatavan, Malskin Bistro on valintasi. Täällä jokainen suupala on osa suurempaa tarinaa – Lahden historiallista perintöä ja nykypäivän kulinaristisia innovaatioita.