Malskin Bistro: Makumatkalle maailman makuihin

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä

Kun astut sisään Malskin Bistroon historiallisen tehdaskiinteistön uumeniin, tulet paikkaan, jossa menneisyys ja nykyhetki kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä, jotka yhdistävät Lahden rikkaan historian ja modernin gastronomian. Lounaamme, brunssimme ja illallismenumme ovat suunniteltu herättämään aistit ja viemään sinut makumatkalle, joka ylittää perinteiset rajat.

Ravintolamme sijaitsee paikassa, joka on täynnä tarinoita: Entisen Mallasjuoman tehdaskiinteistön seinät kertovat Lahden teollisuuden menneistä ajoista, kun taas lautaseltasi löydät kertomuksia kaukaisista maista ja niiden mauista. Keittiömme loihtii monipuolisesti maukkaita annoksia, jotka kunnioittavat perinteitä samalla, kun tuovat esiin uusia, innovatiivisia makuyhdistelmiä.

Monipuoliset maut ja laadukkaat raaka-aineet

Meille laatu on avainsana. Valitsemme raaka-aineemme huolella, jotta voimme taata parhaan mahdollisen makuelämyksen. Olipa kyseessä sitten tuoreet, lähialueiden tuottajien kasvikset tai kaukomaiden eksoottiset mausteet, yhdistämme ne taidokkaasti luodaksemme unohtumattomia aterioita. Menumme heijastaa kunnianhimoamme tarjota laaja kirjo erilaisia makuja, jotka puhuttelevat niin paikallisvieraitamme kuin uusiakin Lahden-matkaajia.

Jokainen ateria on suunniteltu viemään sinut makumatkalle, joka rikastuttaa päivääsi – olitpa sitten nauttimassa kiireetöntä brunssia tai metsästämässä täydellistä lounaspaikkaa, kattavasta valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ja kun ilta saapuu, illallismenumme tarjoaa täydellisen yhdistelmän makuja, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi maailman eri kolkissa. Tule paikan päälle kokemaan, kuinka yhdistämme kulttuurin, historian ja gastronomian ainutlaatuiseksi elämykseksi! Lupaamme, että intohimomme ruokaan ja palveluun näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.