Malskin Bistro – Laadukasta ruokaa

Kulinarinen elämys historiallisessa ympäristössä

Lahden sydämessä, teollisuushistorian syleilyssä, sijaitsee ravintola, joka tarjoaa makuelämyksiä modernilla otteella. Entisen Mallasjuoman tehdasrakennuksen uumenista löytyvä ravintola on paikka, jossa laadukas ruoka ja ainutlaatuinen miljöö kohtaavat. Tämä ravintola on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia ateriakokemuksia, olipa kyseessä sitten lounas, brunssi tai illallinen.

Ravintolan keittiössä kunnioitetaan paikallisia raaka-aineita ja sesongin herkkuja, mikä näkyy niin maussa kuin lautasen visuaalisessa ilmeessäkin. Kokeneet kokit loihtivat ruokalajeja, jotka puhuttelevat niin perinteisen suomalaisen keittiön ystäviä kuin kansainvälisten makujen seikkailijoitakin. Jokainen annos on suunniteltu huolella ja rakkaudella, jotta vierailusi ravintolassa olisi aina erityinen.

Monipuoliset palvelut jokaiseen tilaisuuteen

Etsitpä sitten rentoa lounaspaikkaa arjen keskelle tai tyylikästä tilaa yritystapahtumalle, tämä ravintola tarjoaa joustavat puitteet erilaisiin tarpeisiin. Viikonloppuisin ravintolan suositut brunssit keräävät yhteen niin perheet kuin ystäväporukatkin nauttimaan runsaasta ja monipuolisesta tarjonnasta. Iltaisin ravintola muuntautuu tunnelmalliseksi illallispaikaksi, jossa voit viettää aikaa rakkaiden ihmisten seurassa herkutellen.

Ravintolan catering-palvelu on loistava valinta, kun haluat tuoda laadukkaan ruokaelämyksen osaksi omaa tapahtumaasi. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan toiveidesi mukaisen tarjoilun, oli kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suurempi juhla. Jokainen tilaisuus räätälöidään huolellisesti, jotta sinä ja vieraasi voitte keskittyä olennaiseen – nauttimaan yhdessäolosta ja erinomaisesta ruoasta.

Elämyksiä taiteen ja kahvin ystäville

Ravintolan sijainti kulttuurin kehdossa tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden yhdistää ateriointi taide-elämyksiin. Vieressä sijaitseva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva kutsuu tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ennen tai jälkeen ruokailun. Kahvin ystävät puolestaan voivat nauttia käsityönä valmistetusta kahvista naapurissa sijaitsevassa paahtimossa. Tämä yhdistelmä tarjoaa täydellisen kokonaisuuden rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Ravintolan läheisyydessä toimivat myös muut alueen yritykset ja palvelut, jotka täydentävät kokemusta. Voit siis helposti suunnitella päivän, joka sisältää niin kulinaarisia nautintoja kuin kulttuurisia virikkeitäkin. Tämä tekee ravintolasta ihanteellisen kohtauspaikan niin paikallisille kuin matkailijoillekin, jotka etsivät laadukasta ruokaa ja elämyksiä saman katon alta.