Lounas Lahdessa: Herkuttele Malskin Bistron lounaalla

Taiteen ja makujen kohtaamispaikka

Lahden sydämessä, historiallisen tehdasmiljöön uumenissa, löytyy kulinaristinen helmi, joka tarjoaa elämyksiä niin makunystyröille kuin silmillekin. Entisöidyn tehdasrakennuksen ainutlaatuinen tunnelma yhdistyy moderniin ravintolakulttuuriin, luoden puitteet unohtumattomille lounashetkille. Täällä, missä teollisuushistoria kohtaa nykypäivän, voit nauttia lounaasta, joka on valmistettu kunnioittaen paikallisia makuja ja tuoreita raaka-aineita.

Kun astut sisään, huomaat heti, että tämä ei ole mikä tahansa lounaspaikka. Seinillä on taidetta, ja ympärilläsi on luovien alojen ammattilaisten ja taiteen ystävien suosima ympäristö. Lounaslistamme vaihtuu säännöllisesti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta ja jännittävää. Olipa kyseessä sitten kevyt salaatti tai täyttävä pääruoka, meillä on jokaiselle jotakin.

Lounaan ystävän valinta

Lounasaikaan ravintolamme täyttyy nautiskelijoista, jotka tietävät arvostaa laadukasta ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Monipuolinen lounasvalikoimamme sisältää herkkuja, jotka tyydyttävät niin lihan ystävien kuin kasvisruokailijoidenkin toiveet. Käytämme ainoastaan parhaita raaka-aineita, ja jokainen annos valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Lounaslistaltamme löydät esimerkiksi:

  • Runsaita salaatteja, jotka ovat sekä ravitsevia että herkullisia
  • Perinteisiä suomalaisia lounasvaihtoehtoja, jotka tuovat mieleen mummolan keittiön
  • Modernia fuusiokeittiötä, joka yllättää yhdistelmillään ja mausteillaan

Lounaamme tarjoillaan viihtyisässä ja valoisassa tilassa, jossa on helppo viihtyä pidempäänkin. Olipa kyseessä sitten nopea lounastauko työpäivän lomassa tai kiireetön herkutteluhetki ystävien seurassa, meiltä löydät täydellisen ympäristön. Ja mikä parasta, lounaan jälkeen voit vaikka piipahtaa viereisessä museossa tai nauttia kupillisen paikallisesti paahdettua kahvia.

Yrityslounaat ja erikoistilaisuudet

Etsitkö sopivaa paikkaa yrityslounaalle tai erityiseen tilaisuuteen? Meidän tilamme soveltuvat mainiosti niin pienille kokouksille kuin suuremmillekin seurueille. Tarjoamme räätälöityjä lounasvaihtoehtoja, jotka vastaavat juuri sinun tai yrityksesi tarpeita. Ystävällinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että tilaisuutesi sujuu mutkattomasti ja että jokainen vieras lähtee tyytyväisenä.

Olipa kyseessä sitten tiimipalaveri, asiakastapaaminen tai muu merkkipäivä, meiltä löytyy sopiva tarjoilu. Voit keskittyä olennaiseen, kun me huolehdimme herkullisesta lounaasta ja viihtyisästä ympäristöstä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lounas, joka jättää kaikille hyvän maun suuhun.