Brunssitunnelmaa Malskin Bistrossa Lahdessa

Ainutlaatuinen ruokailukokemus

Historiallisen Mallasjuoman entisessä tehdaskiinteistössä aivan Lahden sydämessä sijaitsee Malskin Bistro, joka on tullut tunnetuksi paitsi herkullisesta ruoastaan, myös ainutlaatuisesta tunnelmastaan. Entisaikojen teollisuusmiljöö yhdistettynä moderniin ravintolakulttuuriin luo puitteet, joissa jokainen ateria muuttuu elämykseksi. Erityisesti viikonloppuisin Bistromme brunssipöytä houkuttelee herkuttelijoita niin läheltä kuin kaukaa.

Brunssin ystävänä et voi ohittaa Malskin Bistron tarjontaa: Monipuolinen ja kauden raaka-aineista inspiroitunut menu tarjoilee makuelämyksiä, jotka tyydyttävät niin perinteisen suomalaisen aamiaisen ystävät kuin kansainvälisen keittiön seikkailijatkin. Käsin leivotut leivät, tuoreet salaatit ja lämpimät ruokalajit ovat vain esimakua siitä, mitä odottaa saa. Tervetuloa maistamaan ja nauttimaan!

Elämyksiä lautasella ja ympäristössä

Malskin Bistron brunssi ei ole pelkästään ruokaelämys, vaan se on kokonaisvaltainen nautinto aisteille. Ympäröivä tehdasmiljöö, jossa historia kohtaa nykyajan, luo ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee jokaisesta vierailusta muistettavan. Bistromme sisustus on huolella suunniteltu kunnioittamaan rakennuksen menneisyyttä samalla, kun se tarjoaa viihtyisän ja nykyaikaisen ympäristön aterialle.

Kun astut sisään vieraaksemme, herkullisen ruoan lisäksi sinut toivottaa tervetulleeksi myös kulttuuri. Läheinen Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ja Kahiwan kahvila ja paahtimo täydentävät vierailukokemusta. Ravintolamme yhdistää menneen ajan charmia ja tämän päivän makuelämyksiä – se on kokemus, joka jättää varmasti jälkensä. Tervetuloa vieraaksemme!