Brunssitunnelmaa Lahdessa – Malskin Bistro kutsuu

Lahden Sydämessä Sijaitseva Brunssikeidas

Lahden historiallisessa tehdasympäristössä, entisen Mallasjuoman tiloissa, löytyy paikka, joka herättää aistit eloon ja kutsuu nauttimaan rennosta brunssitunnelmasta. Malskin Bistro on ravintola, joka on omistautunut tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä niin paikallisille kuin kaupunkiin saapuville matkailijoillekin. Täällä yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, käsityöläismäinen otteellisuus ja rento tunnelma.

Brunssin ystävänä tiedät, että aterian laatu ei ole ainoa tärkeä tekijä – myös miljööllä on suuri merkitys. Malskin Bistron tilat henkivät teollista historiaa, ja moderni sisustus luo viihtyisän ympäristön, jossa on helppo viettää aikaa ja nauttia herkullisista annoksista. Olipa kyseessä sitten viikonloppubrunssi tai arjen piristys, tämä bistro tarjoaa elämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Monipuolinen Brunssivalikoima Jokaiseen Makuun

Malskin Bistron brunssivalikoima on suunniteltu tyydyttämään niin makean kuin suolaisenkin nälkä. Tarjolla on runsaita ja monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenlaisiin ruokavalioihin ja makumieltymyksiin. Voit aloittaa aamusi tuoreilla leivonnaisilla, jatkaa värikkäillä salaateilla ja päättää herkuttelun vaikkapa paikallisesti paahtuneeseen kahviin.

Brunssipöydän antimet ovat saaneet inspiraationsa niin kansainvälisistä keittiöistä kuin suomalaisesta ruokaperinteestäkin. Täällä voit maistella esimerkiksi kotitekoisia hilloja, tuoreita smoothieita tai vaikkapa klassista Eggs Benedictiä. Ja mikä parasta, kaikki tarjottavat valmistetaan huolella ja rakkaudella, jotta jokainen suupala olisi nautinto sinulle.

Elämyksiä Yksin ja Yhdessä

Malskin Bistron brunssi ei ole vain ateria, se on kokemus, joka on jaettavaksi. Täällä voit viettää laatuaikaa ystävien tai perheen kesken, tai miksei nauttia hetken yksin kirjan tai lehden parissa. Bistron lämminhenkinen palvelu ja viihtyisä ilmapiiri tekevät jokaisesta käynnistä erityisen.

Jos suunnittelet isompaa kokoontumista tai yritystapahtumaa, Malskin Bistro tarjoaa myös yksityistilaisuuksien järjestämistä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan tilaisuuden, joka vastaa toiveitasi ja jättää vieraasi hymyilemään. Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväbrunssi tai työporukan virkistyspäivä, Malskin Bistro on valintasi.